Να στείλετε μήνυμα
Σπίτι > προϊόντα > Φορητός ανιχνευτής υπερήχου >
Μεταφορτωτός υπερήχων σαρωτής με σήμανση CE για αγγειακή πρόσβαση

Μεταφορτωτός υπερήχων σαρωτής με σήμανση CE για αγγειακή πρόσβαση

CE χειροκίνητος υπερηχογράφος

Φορητός χειροκίνητος υπερήχων σαρωτής

Αγγειακή πρόσβαση φορητό υπερήχο Wifi

Τόπος καταγωγής:

China

Μάρκα:

Golead

Πιστοποίηση:

CE

Αριθμό μοντέλου:

Lite31L

Μας ελάτε σε επαφή με

Ζητήστε ένα απόσπασμα
Λεπτομέρειες προϊόντων
Ονομασία προϊόντος:
Μεταφορτωτός υπερήχων σαρωτής με σήμανση CE για αγγειακή πρόσβαση
χωρητικότητα μπαταρίας:
3000mah
Συχνότητα:
5-12MHz
Ωρα εργασίας:
4 ώρες
Γλώσσα:
220g
Σχήμα αποθήκευσης εικόνας:
Jpeg/bmp/png/mpeg-4
Τρόπος απεικόνισης:
Β, Γ, Μ, PWD, PDPI
Βάρος:
0.2KG
Όροι πληρωμής & ναυτιλίας
Ποσότητα παραγγελίας min
1 unit
Συσκευασία λεπτομέρειες
Carton box
Χρόνος παράδοσης
30 days
Όροι πληρωμής
T/T
Δυνατότητα προσφοράς
1000 units per month
Περιγραφή προϊόντων

Περιγραφή του προϊόντος:

ΗΛίγο.series wireless handheld Doppler ultrasound machine utilizes cutting-edge technologies typically found in superior and premium cart ultrasound machines in order to create extraordinarily high-quality images, ξεπερνώντας άλλα υπερ-μεταφορικά συστήματα της κατηγορίας του.

Η σειρά Lite προσφέρει μια διεπαφή χρήστη που είναι τόσο απλή όσο και προσβάσιμη, αλλά εξασφαλίζει επίσης μεγάλη ευελιξία.Υποστηρίζει τυποποιημένες εφαρμογές σε δύο διαφορετικούς ανιχνευτές convex και linea και το μοντέλο εξαρτάται από την επιλεγμένη διαμόρφωσηΕπιπλέον, εξειδικευμένα πακέτα εφαρμογών βελτιώνουν τη χρηστικότητα και παρέχουν πληροφορίες σχετικά με την ανίχνευση ασθενειών.

Αυτές οι δυνατότητες είναι ιδιαίτερα ωφέλιμες όταν υπάρχει περιορισμένος χώρος φυσικής οθόνης ή για χρήστες με διαφορετικά επίπεδα εμπειρίας.όπως η μερική σύνθετη απεικόνιση και η μείωση των κηλίδων, επιτρέπουν στον ανιχνευτή της σειράς Lite να υποστηρίζει την επεξεργασία εικόνας χαμηλής καθυστέρησης σε πραγματικό χρόνο με χρόνο απόκρισης έως 30 καρέ ανά δευτερόλεπτο για την περαιτέρω ενίσχυση της ποιότητας της εικόνας.Η εναρμονική απεικόνιση ιστού με αντιστροφή φάσης παράγει καθαρές εικόνες ακόμη και σε ασθενείς με δυσκολία ανίχνευσης.

Ως εκ τούτου, τα πλεονεκτήματα της σειράς Lite είναι σαφή, με τον συνδυασμό αυτών των λειτουργιών, προσφέρει αξιοσημείωτη ποιότητα εικόνας για τις προβλεπόμενες εφαρμογές,εμπνέει εμπιστοσύνη στους επαγγελματίες υγείας κατά τη διάρκεια των ιατρικών θεραπειών και παρεμβάσεων.

 

Χαρακτηριστικά:

Ασύρματη σύνδεση

Τα ασύρματα συστήματα υπερήχων χρησιμοποιούν ασύρματες τεχνολογίες όπως το Wi-Fi ή το Bluetooth για να δημιουργήσουν σύνδεση μεταξύ της συσκευής υπερήχων και μιας συσκευής οθόνης, όπως ένα smartphone ή ένα tablet.Αυτή η ασύρματη σύνδεση επιτρέπει την ροή εικόνας σε πραγματικό χρόνο και το τηλεχειρισμό της συσκευής.

Μεταφορτωτό και συμπαγές σχεδιασμό

Τα συστήματα αυτά έχουν σχεδιαστεί για να είναι ελαφριά, συμπαγή και φορητά, καθιστώντας ευκολότερη τη μετακίνησή τους από ένα σημείο σε άλλο για απεικόνιση στο σημείο φροντίδας ή εξ αποστάσεως συμβουλές.

Υψηλής Ποιότητας Εικόνες

Οι προηγμένες τεχνολογίες υπερήχων χρησιμοποιούνται σε ασύρματα συστήματα υπερήχων για την παραγωγή υψηλής ποιότητας εικόνων, μαζί με χαρακτηριστικά όπως η διαμόρφωση δέσμης, οι αλγόριθμοι βελτιστοποίησης εικόνας,και τεχνικές μείωσης θορύβου για την ενίσχυση της σαφήνειας και της λεπτομέρειας.

Πολλαπλές συνθήκες απεικόνισης

Τα ασύρματα συστήματα υπερήχων προσφέρουν διάφορους τρόπους απεικόνισης, συμπεριλαμβανομένου του B-mode (2D απεικόνιση), του M-mode (εικόνα κίνησης), του χρωματικού Doppler,και ενδεχομένως εξειδικευμένες λειτουργίες όπως η καρδιακή ή μυοσκελετική απεικόνιση.

Προσαρμόσιμες παραμέτρους

Οι χρήστες μπορούν να προσαρμόσουν τις παραμέτρους απεικόνισης όπως το βάθος, το κέρδος, την εστίαση και τη συχνότητα για να προσαρμόσουν την εξέταση σύμφωνα με τις ανάγκες του ασθενούς και την περιοχή ενδιαφέροντος.

Ενστικτώδης διεπαφή χρήστη

Οι διεπαφές χρήστη των ασύρματων υπερήχων συστημάτων διαθέτουν διαισθητικά χειριστήρια και μενού που διευκολύνουν τους επαγγελματίες υγείας να χειρίζονται το σύστημα, να ρυθμίζουν τις ρυθμίσεις,και να ερμηνεύσει τις εικόνες υπερήχων.

Αποθήκευση και κοινή χρήση δεδομένων

Τα περισσότερα ασύρματα συστήματα υπερήχων έρχονται με ενσωματωμένη αποθήκευση ή υποστήριξη για πλατφόρμες με βάση το σύννεφο, επιτρέποντας στους χρήστες να αποθηκεύουν και να μοιράζονται με ασφάλεια τις εικόνες και τα δεδομένα των ασθενών.

Συμφωνία πλατφόρμας

Τα ασύρματα συστήματα υπερήχων έχουν σχεδιαστεί για να είναι συμβατά με διάφορα λειτουργικά συστήματα και πλατφόρμες, επιτρέποντας την ομαλή ενσωμάτωση με την υφιστάμενη υποδομή υγειονομικής περίθαλψης και το λογισμικό απεικόνισης.

Σύνδεση ασύρματου ανιχνευτή

Ορισμένα ασύρματα συστήματα υπερήχων διαθέτουν επίσης ασύρματη σύνδεση μεταξύ του υπερήχων ανιχνευτή και της κύριας μονάδας συστήματος,εξάλειψη της ανάγκης για καλώδια και αύξηση της ελευθερίας κίνησης κατά τη διάρκεια της σάρωσης.

Απομακρυσμένη πρόσβαση

Με αυτά τα συστήματα, οι επαγγελματίες υγείας μπορούν να έχουν πρόσβαση στο σύστημα εξ αποστάσεως και να πραγματοποιούν διαβουλεύσεις σε πραγματικό χρόνο ή να μοιράζονται εικόνες με συναδέλφους για γνώμες εμπειρογνωμόνων ή εφαρμογές τηλεϊατρικής.

 

Τεχνικές παραμέτρους:

Ιδιοκτησία Προδιαγραφές
Βάρος 0.2 κιλά
Τρόπος σάρωσης Ηλεκτρονική γραμμική σειρά
Φόρμα αποθήκευσης εικόνας JPEG/BMP/PNG/MPEG-4
Συχνότητα 5-12MHz
ΕικόναMode Β, Γ, Μ, PWD, PDPI
Γλώσσα Αγγλικά
Στοιχείο 128
Αποθήκευση εικόνας 128G
Εργασιακό χρόνο 4 ώρες
Βαθμό εικόνας 30 εκατοστά
 

Εφαρμογές:

ΗΓραμμικό ασύρματο υπερηχογράφημαείναι ένα ευέλικτο εργαλείο απεικόνισης με πολλές διαφορετικές χρήσεις σε διάφορους τομείς της ιατρικής.

ΓιααγγειοπλαστικήΤα προβλήματα, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να εξετάσει και να διαγνώσει τραυματισμούς αρθρώσεων και μυών, κατάγματα, τενοντίτιδα, και άλλα τέτοια προβλήματα.

Οι ιατροί μπορούν επίσης να το χρησιμοποιήσουν γιαεξετάστε το αγγειακό σύστημα, όπως οι αρτηρίες και οι φλέβες, για την αξιολόγηση της ροής του αίματος, την αναγνώριση ανωμαλιών στο αγγειακό τοίχωμα, τον εντοπισμό θρόμβων αίματος και πολλά άλλα.

Γιαδέρμα και μαλακό ιστόΓια την αξιολόγηση, χρησιμοποιείται για την αξιολόγηση δερματικών βλαβών, όγκων, κύστες και άλλων ανωμαλιών.

Στοεπείγουσα και κρίσιμη φροντίδαΤο ανιχνευτικό γίνεται απίστευτα χρήσιμο για την ταχεία αξιολόγηση και διάγνωση διαφόρων παθήσεων, συμπεριλαμβανομένων τραυματισμών, αναπνευστικών δυσκολιών, κοιλιακών πόνων και άλλων.

Δεδομένης της φορητότητας και των ασύρματων δυνατοτήτων του, ο ανιχνευτής είναι επίσης κατάλληλος γιατηλεϊατρικήΟι γιατροί είναι σε θέση να μεταδίδουν εικόνες και δεδομένα εξ αποστάσεως μέσω του Διαδικτύου για εξ αποστάσεως διάγνωση και καθοδήγηση.

 

Προσαρμογή:

Κουχός υπερήχων σαρωτής
 • Ετικέτα: Golead
 • Αριθμός μοντέλου: Lite31L
 • Χώρος προέλευσης: Κίνα
 • Πιστοποίηση: CE
 • Ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας: 1 μονάδα
 • Συσκευασία: Καρτόνι
 • Χρόνος παράδοσης: εντός 30 ημερών
 • Όροι πληρωμής: T/T
 • Δυνατότητα εφοδιασμού: 1000 μονάδες ανά μήνα
 • ImageStorage: 128G
 • ImageDepth: B, C, M, PWD, PDPI
 • Τρόπος απεικόνισης: B, B/B, 4B, B/M, M
 • Βάρος: 0,5kg
 • Συστήματα υποστήριξης: Android, IOS

Ο φορητός υπερήχων σαρωτής είναι ένας φορητός υπερήχων σαρωτής που παρέχει υψηλής απόδοσης απεικόνιση με την προηγμένη τεχνολογία.Ο χειροκίνητος υπερήχιος σαρωτής Lite31L της Golead είναι πιστοποιημένος CE και έρχεται με ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας μιας μονάδας.Τα βάθη εικόνας περιλαμβάνουν B, C, M, PWD και PDPI, και οι τρόποι απεικόνισης περιλαμβάνουν B, B / B, 4B, B / M και M. Έχει βάρος 0,5kg και υποστηρίζει συστήματα Android και iOS.Η Golead παρέχει υψηλής ποιότητας χειροκίνητο υπερηχογράφημα με χρόνο παράδοσης 30 ημερών και ικανότητα εφοδιασμού 1000 μονάδων το μήνα..

 

Υποστήριξη και υπηρεσίες:

Τεχνική υποστήριξη και εξυπηρέτηση χειροκίνητου υπερήχων:

 • 24/7 τηλεφωνική, ηλεκτρονική και ηλεκτρονική υποστήριξη
 • Αναβαθμίσεις προϊόντων και ενημερώσεις λογισμικού
 • Υπηρεσία και επισκευές επί τόπου
 • Πρόσβαση σε διαδικτυακές πηγές και φόρουμ πελατών
 • Εγχειρίδια χρήσης και εκπαιδευτικά υλικά
 • Ανταλλακτικά
 • Εγγύηση και εκτεταμένα σχέδια εξυπηρέτησης
 

Γενικά ερωτήματα:

Ε: Ποιο είναι το εμπορικό σήμα αυτού του προϊόντος;
Α: Το εμπορικό σήμα αυτού του προϊόντος είναι Golead.
Ε: Ποιος είναι ο αριθμός μοντέλου;
Ο αριθμός μοντέλου είναι Lite31L.
Ε: Από πού προέρχεται αυτό το προϊόν;
Α: Αυτό το προϊόν προέρχεται από την Κίνα.
Ε: Το προϊόν αυτό έχει πιστοποίηση;
Α: Ναι, αυτό το προϊόν έχει πιστοποίηση CE.
Ε: Ποια είναι η ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας;
Α: Η ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας είναι 1 μονάδα.

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική μυστικότητας Καλή ποιότητα της Κίνας Φορητός ανιχνευτής υπερήχου Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2023-2024 goleadultrasound.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.