Να στείλετε μήνυμα
Σπίτι >

Golead Medical Group Co.,Ltd Σχεδιάγραμμα επιχείρησης

Golead Medical Group Co.,Ltd
-->
Σχετικά με εμάς
Μας ελάτε σε επαφή με
86-28-8883- 2969
Επαφή τώρα
Golead Medical Group Co.,Ltd
Golead Medical Group Co.,Ltd
Golead Medical Group Co.,Ltd
Golead Medical Group Co.,Ltd
Golead Medical Group Co.,Ltd
Golead Medical Group Co.,Ltd
Golead Medical Group Co.,Ltd
Golead Medical Group Co.,Ltd
Λεπτομέρειες επιχείρησης

Κύρια αγορά:

Βόρεια Αμερική , Νότια Αμερική , Δυτική Ευρώπη , Ανατολική Ευρώπη , Ανατολική Ασία , Νοτιοανατολική Ασία , Μέση Ανατολή , Αφρική , Ωκεανία , Σε όλο τον κόσμο

Επιχειρησιακός τύπος:

Κατασκευαστής , Διανομέας-χονδρεμπόρου

Αριθ. των υπαλλήλων::

200~300

Ετήσια πωλήσεις:

30,000,000-50,000,000

Έτος που καθιερώνεται:

2010

PC εξαγωγής::

60% - 70%

Εισαγωγή

Καθιερωμένη το 2010, η Co. ιατρικής ομάδας Golead, ΕΠΕ είναι ένας επαγγελματικός κατασκευαστής ιατρικού εξοπλισμού που παρέχει τα πολλαπλάσια προϊόντα συμπεριλαμβανομένου του συστήματος υπερήχου (ανθρώπινη και κτηνιατρική χρήση, φορητός και παραδοσιακός τύπος), του κτηνιατρικού υπομονετικού οργάνου ελέγχου, της κτηνιατρικής μηχανής αναισθησίας, της κτηνιατρικής πρόσκρουσης έγχυσης, του συστήματος χειρουργικών επεμβάσεων coblation πλάσματος RF, κ.λπ. Υπάρχουν 8 κλάδοι (Ε&Α, πωλήσεις, υπηρεσία μεταπώλησης) που διαδίδονται στις κινεζικές κύριες μεγάλες πόλεις όπως το Πεκίνο, Shenzhen, και Chengdu.

Το Garthering μια ομάδα σημαντικών μηχανικών από σε όλο τον κόσμο, Golead έχει μια ισχυρή ομάδα Ε&Α για να επιβεβαιώσει υψηλό - ποιότητα και σταθερότητα. Γίαυτό Golead είναι τόσο διάσημο γρήγορα. Έχουμε χτίσει τη μακροπρόθεσμη επιχείρηση στις κύριες αγορές συμπεριλαμβανομένων των ΗΠΑ, του Μεξικού, της Βραζιλίας, της Γαλλίας, των Ε.Α.Ε., της Αιγύπτου, της Νότιας Αφρικής, KSA, της Ισπανίας, της Ιταλίας, κ.λπ., και κάνουμε το καλύτερό μας για να παρέχουμε την υπηρεσία για περισσότερους πελάτες.

Η ομάδα μας

Κίνα Golead Medical Group Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 0
•Alex Liu-Πρόεδρος

•Ben Xia-CEO

•Γερμανός στρατιώτης Yang-Διευθυντής πωλήσεων

•James WANG-Διευθυντής Ε&Α
 

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική μυστικότητας Καλή ποιότητα της Κίνας Φορητός ανιχνευτής υπερήχου Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2023-2024 goleadultrasound.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.